Бальнеологічно-рекреаційний потенціал санаторію-профілакторію «Журавка» - Сучко, О. С.; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Suchko, O. S.; Karpiuk, Zoia K. (My University, 2018)
Метою статті є оцінка природно-рекреаційного потенціалу санаторію-профілакторію «Журавка» для здійснення лікувально-оздоровчої діяльності, реабілітації постраждалих військовослужбовців неоголошеної війни в Україні, відпочинку та активізації туризму. Курортно-оздоровчий заклад руйнується впродовж кількох десятиліть, тому актуальним є питання швидкого відновлення функціонування установи.
Keywords: Волинська область; Ківерцівський район; рекреаційний потенціал; бальнеологічно-рекреаційний потнціал; санаторій-профілакторій"Журавка"; туризм