Основи художньо-виконавської майстерності піаніста-концертмейстера - Гордійчук, Людмила Василівна; Кругляченко, Анжела Юріївна (My University, 2020)
Майстерність піаніста-концертмейстера специфічна та багатогранна, ґрунтується на психолого-педагогічних, музичного-теоретичних, виконавсько-артистичних знаннях та уміннях. Специфіка роботи піаніста-концертмейстера вимагає особливого універсалізму, мобільності та музично-творчої креативності.
Keywords: виконавська діяльність; майстерність; піаніст-концертмейстер