Польові дослідження Камінь-Каширського району Волинської області - Чибирак, Світлана Вікторівна; Бондаренко, Геннадій Васильович; Дмитренко, Алла Адамівна; Златогорський, Олексій Євгенович; Панишко, Сергій Дмитрович; Chybyrak, Svitlana V.; Bondarenko, Hennadii V.; Dmytrenko, Alla A.; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Panyshko, Serhii D. (Волинська обласна організація Національної спілки краєзнавців України, 2014)
У статті охарактеризовано результати польових етнографічних досліджень експедиції історичного факультету СНУ ім.Лесі Українки у Камінь-Каширському районі 2014 р.
Keywords: Пнівне; Грудки; Черче; Качин; Кримне; Брониця; Соснівка; Фаринки; Волиця; Ворокомле; Видерта; Осівці; Залазько; Підбороччя; Хотешів; Мельники-Мостище