Організаційно-управлінська практика в закладах загальної середньої освіти - Десятник, Катерина Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації розкривають зміст, мету, основні завдання виробничої практики, правові основи її організації, етапи проходження практики, основні види діяльності, форму індивідуального завдання, критерії оцінювання, основні вимоги до оформлення звітної документації. Методичні рекомендації розроблені на основі чинного законодавства України, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України, Волинського національного університету імені Лесі Українки. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання за спеціальністю А3 Початкова освіта.
Keywords: виробнича практика; організаційно-управлінська практика; практика у ЗЗСО; здобувачі вищої освіти; лідерство; початкова освіта; організаційно-управлінські навички; управління освітнім закладом; майбутній учитель початкових класів; 378.22.147.091.33-27.22:373.3]*Маг(072)