Мотивація як психолого-педагогічний феномен - Романчук, Світлана Миколаївна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
У статті актуалізовано поняття "мотивація", визначено основні фактори формування мотивації.
Keywords: мотивація; формування мотивації