Notes on Ukrainian grammar for foreign students - Гороть, Євгенія Іванівна; Данилюк, Ніна Олексіївна; Малімон, Леся Костянтинівна; Рогач, Оксана Олексіївна; Horot, Ye. I.; Danyliuk, Nina O.; Malimon, Lesia K.; Rohach, Oksana O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У навчально-методичних матеріалах у доступній і зручній формі стисло викладено основи теоретичних відомостей морфології сучасної української мови. Текст подано англійською мовою, що значно полегшить усвідомлення та засвоєння ключових граматичних термінів і понять англомовними студентами-іноземцями, які вивчають українську мову як іноземну.
Навчально-методичні матеріали з граматики української мови для англомовних студентів-іноземців
Keywords: граматика; grammar; відмінок; case; рід; gender