Місце та роль Київського воєводства у відносинах Великого князівства Литовського та Кримського ханства в останній чверті XV – на початку XVІ ст. - Денисюк, Василь Іванович (My University, 2020)
У статті висвітлено місце та роль Кивської землі у відносинах Великого князівства Литовського та Кримського ханства в останній чверті XV – на початку XVІ ст., зокрема набіги кримських татар, значення Київського воєводства у дипломатичних відносинах двох держав та ін.
Keywords: Київське воєводство; Кримське ханство; Велике князівство Литовське; набіги кримських татар; Великий князь литовський Олександр Казимирович