Динаміка процесу деонімізації топонімів - Яковенко, М. В.; Yakovenko, M. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті зроблено спробу простежити кореляцію етапів динамічного розвитку конотативних значень топонімів з етапами їх деонімізації. The article presents an attempt to compare the correlation between the development of the toponym’s connotative meaning and its deonymisation.
Process of the Toponyms’ Deonymisation
Keywords: деонімізація; апелятивація; конотативний онім; топонім; deonymisation; apellativation; connotative onym; toponym