Музика у формуванні особистості Лесі Українки (1871–1891) - Комзюк, Анна Юріївна; Коменда, Ольга Іванівна (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2020)
Розкривається вплив народної та класичної музики на формування особистості Лариси Косач, на образний, жанровий зміт, лексику, фонетичні та композиційні особливості її поезії та драматичних творів.
Keywords: Леся Українка; Микола Лисенко; народна творчість; український фольклор; 78:82.09(477.82)