Інституційний механізм природокористування : курс лекцій - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviychuk, Natalia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
В навчальному курсі викладено основні теоретичні підходи і концепції інституціоналізації природно–ресурсних відносин через формування або вдосконалення ринкових та неринкових інститутів в сфері природокористування з метою забезпечення раціонального використання природних ресурсів, відтворення, покращення якості довкілля та його збереження для майбутніх поколінь.
Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності 8.18010017 «Економіка довкілля і природних ресурсів»
Keywords: економічні інститути; екологічні інститути; природокористування; економічний механізм природокористування; інституційний механізм природокористування