Роль соціальних інституцій у становленні громадянина з інвалідністю - Кудрик, Валентина Володимирівна; Закусило, Оксана Юріївна; Kudryk, Valentyna V.; Zakusylo, Oksana Yu. (Кримьский гуманітарний університет, 2014)
В статті розглядаються питання громадянської освіти в процесі формування осіб із вадами зору. Визначено шляхи підготовки до дорослого життя та вміння здійснювати правильний вибір з метою успішної інтеграції у суспільство. В статті розглядаються питання громадянської освіти в процесі формування осіб із вадами зору. Визначено шляхи підготовки до дорослого життя та вміння здійснювати правильний вибір з метою успішної інтеграції у суспільство. This paper addresses the Civic Education in the Process of persons with visual impairments. Ways of preparation for adult life and ability to perform the right choice for successful integration into society
A role of social instituciy is in becoming of citizen with disability
Роботу виконано на кафедрі теорії та методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти СНУ ім.Лесі Українки, кафедрі соціальної роботи Луцького інституту розвитку людини Університету "Україна"
Keywords: громадянська освіта; соціально-педагогічні інститути; особи з вадами зору; education; social and educational institutions; individuals with visual impairments