Тернова ружа - Чернецька, Наталія Григорівна (Вежа-Друк, 2022)
Аранжування твору «Тернова ружа» здійснене для соло-сопрано, жіночого вокального ансамблю та ансамблю бандур з 3-х інструментальних партій. Основою аранжування стала пісня Галини Менкуш (a capella). Творча робота Н. Чернецької пройшла апробацію у капелі бандуристів «Дивоструни» та тріо бандуристок «Дивоструни» ВНУ імені Лесі Українки як твір навчального та концертного репертуару. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК «Постановка голосу та вокальний ансамбль», «Ансамблеве диригування», «Основи перекладення та аранжування творів для бандури й ансамблю бандуристів», «Перекладення та аранжування для бандури», а також аспірантам, викладачам закладів музичної освіти, керівникам музичних колективів.
Музика Г. Менкуш, вірш В. Іванішина
Keywords: аранжування; вокальний ансамбль у супроводі бандур; партитура; бандура; 780.8:780.614.13.088