Стратегічне управління : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є складові стратегічного управління організацією, методика діагностики зовнішнього та внутрішнього середовища організації, SWOT та PEST аналіз, стратегічне планування, корпоративна та функціональні стратегії, стратегічний контролінг.
Робоча програма навчальної дисципліни "Стратегічне управління" для студентів галузі знань 0306 "Менеджмент і адміністрування" напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент"
Keywords: стратегічне управління; стратегічний аналіз