Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах - Кордунова, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Силабус вибіркового освітнього компонента «Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах» складено з урахуванням можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів освіти бакалаврського рівня. В освітньому компоненті (ОК) представлено теоретико-методологічні та практичні засади психологічних факторів, які впливають на психофізичний розвиток зростаючої особистості.
Keywords: психологічна адаптація; кризова ситуація; особливі умови