Основи геометрії: індивідуальні завдання з курсу - Ілляшенко, Валентина Яківна; Illiashenko, Valentyna Ya. (My University, 2013)
Індивідуальні завдання з курсу "Основи геометрії" для студентів ІV курсу спеціальності "математика". Individual tasks of the course "Fundamentals of Geometry" for the fourth year students of specialty "Mathematics".
Fundamentals of Geometry: individual tasks of the course
Ілляшенко Валентина Яківна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: основи геометрії; ІНДЗ; Fundamentals of Geometry; Individual tasks