Формування у студентів економічного профілю компетентностей щодо бюджетування діяльності підприємств - Слав’юк, Ростислав Анатолійович; Тоцька, Олеся Леонтіївна (ДНУ «Інститут освітньої аналітики», 2021)
Описано особливості формування у студентів економічного профілю компетентностей щодо бюджетування діяльності підприємств, зокрема за допомогою формування таких бюджетних документів: прогнозний бюджет продажу; прогнозний бюджет виробництва; прогнозний бюджет прямих витрат на матеріальні ресурси; прогнозний графік платежів за сировину та матеріали; прогнозний бюджет прямих витрат на оплату праці; прогнозний бюджет загальновиробничих витрат; прогнозний бюджет комерційних витрат; прогнозний бюджет адміністративних витрат; прогнозний податковий бюджет; прогнозний бюджет доходів і витрат.
Keywords: бюджетування; підприємство; студенти; економічний профіль; компетентності; практична робота