Лінгвокогнітивна модель концептуальної інформації в англомовному фентезійному дискурсі - Четова, Наталія Йосипівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто схему когнітивної моделі, виокремлено її загальні та своєрідні властивості й прин¬ципи реалізації в англомовному фентезійному дискурсі. Виділено константи та ієрархію фреймової структури, досліджено семантику номінацій суб’єктів, об’єктів та предикатів фентезійного квесту в цілому та магічної діяльності зокрема.
Лингвокогнитивная модель концептуальной информации в англоязычном фэнтезийном дискурсе
The Conceptual Information Linguo-Cognitive Model in the English Fantasy Discourse
Keywords: квест; фрейм; слот; сценарій; модель; дискурс; фентезі