Регіональні особливості підготовки вчителя географії в Україні - Мандрик, Ірина Петрівна (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2024)
Розглянуто особливості підготовки вчителя географії в розрізі регіонів України
Keywords: вчитель; географія; Україна; 911.378:91(477)