Епістолярна спадщина Лесі Українки - Дейнека, Людмила Панасівна (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2009)
Тематичний список літератури подає бібліографічну інформацію про епістолярну спадщину Лесі Українки, яка є наявною у фондах бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки. Підбір літератури завершено у лютому 2009 р.
Keywords: Українка Леся; бібліографічні видання; (4УКР)5-8я1