Оцінка фізичного розвитку дітей-сиріт 1–4 років. - Дугіна, Л. В.; Dugina, L. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті визначено фізичний розвиток дітей-сиріт 1–4 років на підставі ”Норм зросту“ Всесвітньої організації охорони здоров’я. Для порівняльного аналізу використано показники довжини, маси тіла та окружності голови. In the article physical development of children-orphans of 1–4 years is certain on the basis of “Norms of height“ of Worldwide organization of health protection. For a comparative analysis the indexes of length of body, the masses of body and circumference of head, were used.
Estimation of Physical Development of Children-Orphans of 1–4 years.
Keywords: діти-сироти; фізичний розвиток; Всесвітня організація охорони здоров’я; children-orphans; physical development; Worldwide organization of health protection; 37.015.311-053.4