Програма виробничої практики підготовки магістра - Сохацька, Оксана Анастасіївна; Sokhatska, Oksana A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Засвоєння практичних навичок професії культуролога триває впродовж виробничої практики зі спеціалізації. Виробнича практика із спеціалізації студентів факультету культури і мистецтв відіграє ключову роль в їх підготовці як майбутніх працівників у сфері науки та культури. Базами практики виступають Волинський обласний науково-методичний центр культури, канал регіональної телекомпанії «Аверс» (ТРК «Аверс»), департамент культури Луцької міської Ради.. Практика проводиться у десятому семестрі V курсу. Тривалість практики – 6 тижнів. Перед початком практики на кафедрі культурології та хореографічного мистецтва проводиться настанова конференція, у якій беруть участь студенти-практиканти та їх керівники від університету. На ній відповідальний за проведення практики від кафедри культурології та хореографічного мистецтва знайомить студентів та керівників з наказом ректора, вимогами щодо проходження практики, обов’язками студентів-практикантів та керівників. Після завершення практики на кафедрі культурології та хореографічного мистецтва проводиться підсумкова конференція.
Програма виробничої практики підготовки МАГІСТРА, галузі знань 03 ГУМАНІТАРНІ НАУКИ, спеціальності 034 КУЛЬТУРОЛОГІЯ, за освітньо-професійною програмою КУЛЬТУРОЛОГІЯ
Keywords: Практика; Виробництво