Теорія й методика розвитку рідної мови в дітей дошкільного віку - Мацюк, Зоряна Сергіївна; Matsiuk, Zoriana S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
У виданні подано перелік важливих для засвоєння курсу тем (лекційних, лабораторних і самостійних), список рекомендованих джерел, індивідуальні навчально-дослідні завдання, вправи, тести, а також інші матеріали, опрацювання яких сприятиме підвищенню рівня лінгвістичної грамотності, умінь майбутніх вихователів та методистів.
Keywords: методика; діти дошкільного віку; розвиток; рідна мова