Декоративний живопис: програма навчальної дисципліни - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I.; Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Декоративний живопис» розроблена відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу. Видання містить структуру курсу «Декоративний живопис», форми та методи оцінювання. Рекомендовано студентам освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, галузь знань 0202 - «Мистецтво», спеціальності 8.02020501 «Образотворче мистецтво».
Keywords: технологічні характеристики декоративного живопису; побудова декоративної композиції