Особливості розвитку польсько-німецького транскордонного регіону - Алісова, О. І.; Alisova, О. І. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто особливості розвитку польсько-німецького транскордонного регіону. Визначено основні характеристики соціально-економічного стану польського та німецького прикордоння. Показано вплив транскордонного співробітництва на соціально-економічний стан прикордонних територій Польщі та Німеччини.The main development features of Polish-German transborder region are considered. The main social and economic characteristics of Polish and German borderlands are determined. Influence transborder cooperation on social and economic status of Polish and German borderlands are showed.
Development Features of Polish-German Transborder Region
Keywords: прикордоння; транскордонний регіон; населення; рівень соціально-економічного стану; borderland; transborder region; population; level of social and economic status