Програма державного екзамену бакалавра спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма державного екзамену підготовки бакалавра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітньої програми Економіка підприємства
Keywords: програма; державний екзамен; Підприємництво; бакалавр; торгівля; біржова діяльність