Постмодерний наратив роману Я. Бохенського «Овідій Назон – поет» - Полєтуха, І. О.; Poletukha, I. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано особливості наративної моделі роману Я. Бохенського «Овідій Назон – поет». Досліджено специфічні риси, роль та естетичні функції наратора у творі.The article analyzes the features of narrative model of J. Bohenskyy’s novel «Ovid Nazon – a poet». We study specific features, role and aesthetic features narrator in the novel.
The Postmodern Narrative of the J. Bohenskyy’s Novel «Ovid Nazon – a Poet»
Keywords: наратив; наратор; дієгезис; фокалізація; narrative; narrator; diyehezys; fokalizatsiya