Методичні рекомендації до лабораторних робіт “Хімічна технологія” - Савчук, Тетяна Іванівна; Корольчук, Світлана Іванівна (Вежа-Друк, 2025)
Методичні рекомендації до лабораторних робіт „Хімічна технологія” містять правила роботи в лабораторії, рекомендації до виконання лабораторних робіт та контрольні запитання по тематиці.Рекомендовано студентам ІV курсу, спеціальності 102 Хімія, освітньо-професійної програми Хімія та предметної спеціальності 014.06 Середня освіта (Хімія), за освітньої-професійною програмою Середня освіта (Хімія).
Keywords: хімічна технологія; методичні рекомендації; лабораторна робота; 54:378.22(076)