Консультативна практика - Кордунова, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Консультативна практика є важливою частиною професійної підготовки бакалаврів, оскільки дає змогу здобувачам освіти засвоїти практичні аспекти основних видів діяльності психолога (психологічна просвіта, психопрофілактика, психологічне консультування, психодіагностика, психокорекція). У процесі практики відбувається становлення психологів-фахівців, які здатні самостійно вирішувати різноманітні професійні завдання, здобувачам освіти надається можливість проявити творчу винахідливість та ініціативність.
Keywords: засвоєння професійної ролі психолога; практична діяльність психолога