Особливості тренувального процесу жінок, які займаються спортивним орієнтуванням - Дем’янчук, Олена Григорівна; Войтович, Василь Миколайович; Мацкевич, Нінель Матвіївна; Demianchuk, Olena; Voitovych, Vasyl; Matskevych, Ninel (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті зроблено аналіз особливостей тренувального процесу з урахуванням фізіологічних можливостей організму жінок, які займаються спортивним орієнтуванням. In the article it was analyzed the features of the training process taking into account physiological possibilities of female organisms who practice sports orienteering.
Peculiarities of the Training Process of Women who Practice Sports Orienteering
Keywords: спортивне орієнтування; тренувальний процес; жінки-орієнтувальниці; sports orienteering; training process; women who practice orienteering