Основи цифрової грамотності - Януш, Роман Ігорович; Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Конспект лекцій містить теоретичні аспекти згідно тематики курсу, що відповідає силабусу освітнього компонента «Основи цифрової грамотності». Рекомендовано здобувачам денної та заочної форми здобуття освіти у напрямках обліку та фінансів з метою засвоєння теоретичних основ та отримання практичних навичок та soft skills зі спеціальності «Облік і оподаткування».
Keywords: Цифрова грамотність; безпека облікових даних; інформаційні технології в обліку, оподаткуванні, контролі; штучний інтелект для потреб бухгалтера; хмарні технології; візуалізація даних; 657:[37.011.2:004(07)