Економічна оцінка природних ресурсів : методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи - Якимчук, Аліна Юріївна; Павлова, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента «Економічна оцінка природних ресурсів» для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка освітньо-професійної програми Економіка довкілля і природних ресурсів денної форми навчання містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 051 Економіка.
Keywords: 333.2:001.891(072)