Витоки жіночого франкомовного художнього дискурсу (60-90 років XX століття) - Ярошко, Н. С.; Iaroshko, N. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано основні етапи розвитку жіночого художнього дискурсу у Франції, окреслено еволюцію його жанрів та тем. Охарактеризовано сучасний стан цього дискурсу із урахуванням традицій та новаторства. The article presents the principal stages of the development of woman fiction discourse in France, as well as the evolution of its genres and themes. There is an analysis of its contemporary state taking into consideration traditions and novelties.
Origines of French Women Fiction Discourse (1960-1990)
Keywords: дискурс; discourse; жіноче письмо; women writings; самодостатність; autonomy