Освітня цінність краєзнавчого підходу у досліджені транспортної системи регіону - Маковецька, Лариса Олексіївна; Назарук, Назар Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Географічні краєзнавчі дослідження ‒ це потужний інструмент для формування в здобувачів освіти глибшого розуміння свого краю, його історії, культури, природи, господарства та сучасних викликів, відповідно визначені дослідження додають практичного виміру, який пов’язує теорію з реальним життям.
Keywords: освіта; географія; краєзнавство; транспорт; освітня цінність; 373.5.016:908