Сучасна українська мова з основами культури й техніки мовлення - Здіховська, Тетяна Вікторівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Вміщено дані про структуру курсу «Сучасна українська мова з основами культури й техніки мовлення», планування лекційних та практичних занять, а також теми консультацій, самостійної роботи, подано запитання до заліку й ін. Рекомендовано студентам 1 курсу напряму підготовки 6.010101 «Дошкільна освіта».

This work contains data on the structure of the course “Modern Ukrainian with the basics of culture and technique of speech”, planning lectures and practical classes, themes of consultations, independent work, presents pretest questions and others. It is recommended for 1st year students of training direction 6.010101 "Preschool education".
Keywords: сучасна українська мова; культура мовлення; техніка мовлення