Техноекологія : методичні вказівки до лабораторних робіт - Караїм, Ольга Анатоліївна; Karaim, Olha A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчально-методичне видання містить завдання і методичні вказівки до лабораторних робіт з розрахунку розсіювання нагрітих та холодних викидів шкідливих речовин в атмосфері, розрахунку обладнання для очистки відхідних газів, розрахунку оборотних і замкнутих систем водокористування, розрахунку обладнання для очистки стічних вод від домішок а також вимоги до оформлення лабораторних робіт. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Екологія» й «Хімічна технологія».