Вплив ринкових трансформацій на міграційні процеси в Україні - Павліха, Наталія Володимирівна; Кицюк (Копач), Ірина Василівна; Pavlikha, Nataliia V.; Kytsiuk (Kopach), Iryna V. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2013)
У статті розглянуто вплив процесів ринкових трансформацій на міграційні процеси в Україні. Зазначається, що вирішенню міграційних проблем в умовах ринкових трансформацій, що постає одним з найважливіших завдань держави, сприятиме формування та ефективне функціонування регіональних ринків праці.

The influence of processes of market transformation on the migration processes in Ukraine is considered in the article. The problems of migration during the processes of market transformation are one of the most important tasks of the state. The importance of formation and effective functioning of regional labor markets is noted in the paper
The influence of market transformations on the migration processes in Ukraine
Влияние рыночных трансформаций на миграционные процессы в Украине
Keywords: ринкові трансформації; міграційні процеси; трудова міграція; регіональні ринки праці; market transformation; migration processes; labor migration; regional labor markets