Аналіз та впровадження нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur Pur» у місті Луцьк - Кошлата, Яніна Іванівна (My University, 2024)
Робота присвячена аналізу та впровадженню нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur-Pur» у місті Луцьк. Метою дослідження є вивчення поточного стану розвитку закладу, виявлення його конкурентних переваг та слабкостей, а також розробка та реалізація нових стратегій маркетингу для залучення більшої кількості клієнтів та підвищення прибутковості. У роботі проведено аналіз зовнішнього середовища кафе «Pur-Pur», включаючи аналіз ринку, споживчих уподобань та конкурентів. На основі цього аналізу розроблені нові стратегії маркетингу, зокрема використання цифрових медіа, соціальних мереж, організація тематичних заходів та акцій, а також удосконалення сервісу та рекламної кампанії. Результатом роботи буде реалізація нових стратегій маркетингового просування, що сприятиме підвищенню відвідуваності та популярності кафе «Pur-Pur» серед мешканців та відвідувачів міста Луцьк.
Keywords: стратегія; маркетингове просування; конкурентоздатність; внутрішнє середовище; зовнішнє середовище