Травмування плеча як найбільш поширена проблема в жіночому триатлоні. Методи та засоби превентивної реабілітації - Демиденко, Марина Олегівна; Попадюха, Юрій Андрійович; Demydenko, Maryna; Popadiukha, Yuriy (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті розглянуто особливості ушкоджень опорно-рухового апарату в жіночому триатлоні. Запропоновано методи профілактики традиційними й сучасними засобами фізичної реабілітації. The article deals withpeculiarities of injuries of the musculoskeletal system in women’s triathlon. Methods of prevention with traditional and modern means of physical rehabilitation are proposed.
Shoulder Injury as the Most Widespread Problem in Women’s Triathlon. Methods and Means of Prevention
Keywords: триатлон; опорно-руховий апарат; пошкодження; фізичні вправи; превентивна реабілітація; triathlon; musculoskeletal system; injuries; physical exercises; preventive rehabilitation