Етнокультурна освіта українців у Республіці Білорусь у 1991–2011 рр. - Обухова, Олена (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У статті відображено особливості становлення української етнокультурної освіти в Республіці Білорусь у 1991–2011 гг. Визначено основні етапи розвитку, виявлено регіональні відмінності, показано еволюцію форм і змісту освітніх ініціатив української спільноти Білорусі
Keywords: українці; етнокультурна освіта; Білорусь; етнічні спільноти; недільні школи.