Управління розвитком вищої освіти України в Європейському освітньому просторі - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У монографії розглянуто теоретичні засади та розкрито концептуально-методологічні основи управління розвитком вищої освіти України, здійснено аналіз, прогнозування та визначено стратегічні напрями її розвитку в контексті функціонування Європейського простору вищої освіти.
Видання розраховане на наукових працівників, управлінців, викладачів, аспірантів, студентів ЗВО, спеціалістів державних і регіональних органів управління, місцевого самоврядування та підприємницьких структур, а також широке коло читачів, зацікавлених особливостями управління розвитком вищої освіти України в Європейському освітньому просторі.
Keywords: управління розвитком; вища освіта; Європейський освітній простір; наука; інновації; фінанси; інвестиції; 378(477):005