Мілітарі-туризм як перспективний напрям розвитку туризму в Україні - Савчук, Сергій Сергійович (My University, 2024)
У роботі здійснена оцінка сучасного стану, тенденцій розвитку й перспектив мілітарі-туризму в Україні та виконані такі головні завдання : здійснений аналіз поняттєво-термінологічної системи дослідження; з’ясовані найважливіші чинники розвитку мілітарі-туризму; виявлені тенденції розвитку мілітарі-туризму; з’ясовані проблеми й перспективи розвитку мілітарі-туризму в Україні.
Keywords: туризм; мілітарі-туризм; класифікація; ресурси