Дельфінотерапія: реабілітація та лікування - Грицюк, Ірина Михайлівна; Hrytsiuk, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Дана стаття присвячена такому напрямку терапії, як дельфінотерапія. Яка є альтернативним, нетрадиційним методом, та призначена для осіб з порушенням опорно-рухової системи, затримкою розумового розвитку та ін.