Семантичні основи функціонально-семантичного поля: мовний і мисленнєвий зміст - Сухомлин, В. В.; Sukhomlyn, V. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті здійснено спробу систематизувати наші знання про семантичний аспект функціонально-семантичного поля (далі − ФСП) як мовного явища та показано, як складові семантичного аспекта співвідносяться з різними типами змістів ФСП. Обґрунтовано значущість кожного змісту для міждисциплінарних досліджень функціонально-семантичного поля. An attempt to systematize our knowledges about the semantic aspect of the functional-semantic field as the linguistic phenomenon is done in the article, and also it is rotined, as component semantic aspect correlated with the different types of senses of FSF. Meaningfulness of every sense is grounded for linguistics researches of FSF.
Semantic Bases of the Functional-semantic Field: Linguistic and Semantic Contents
Keywords: семантична основа; semantic basis; поняттєве поле; concept field; мовний зміст; linguistic contents