Переддипломна практика - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Волинець, Ірина Григорівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Методичні вказівки до написання звіту про проходження переддипломної практики містять мету та завдання практики та питання, які повинен опанувати студент за конкретними даними суб’єкта господарювання, на якому він проходить практику; коротку характеристику змісту та структури звіту з практики і вимоги до його оформлення. Рекомендовано студентам 6 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент бізнес-структур».
Keywords: методичні вказівки; переддипломна практика; менеджмент; менеджмент бізнес-структур; практика; магістр