Варіативні модулі з фізичної культури «Нової української школи» - Гнітецька, Тетяна Володимирівна; Ковальчук, Надія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У довіднику викладено презентаційні матеріали з інноваційних варіативних модулів навчальної програми «Фізичної культури» для учнів 5-6 класів НУШ (авт. Педан з співавт., 2022 рік). Довідник укладено згідно з освітньо-професійними програмами «Середня освіта. Фізична культура» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти й розраховано на магістрів, студентів, учителів фізичної культури, викладачів закладів вищої освіти та широкого кола педагогів, які цікавляться сучасними технологіями у фізичному вихованні школярів.
Акробатичний рок-н-рол 4
Алтимат фризбі 6
Американський футбол 8
Баскетбол 3х3 10
Keywords: варіативні модулі; НУШ; вчителі фізичної культури; сучасні технології; 373.011.33:796]:37.014.3(477)