Регулювання інвестиційно-житлових відносин в Україні - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2013)
В роботі розкриваються теоретико-методологічні основи регулювання інвестиційно-житлових відносин в Україні. Визначено особливості фінансово-кредитного забезпечення житлової сфери. Сформовано модель удосконалення процесів державного регулювання інвестиційно-житлових відносин. Видання розраховане на наукових працівників, викладачів, аспірантів. Студентів вищих навчальних закладів, керівників та спеціалістів органів державного та регіонального управління. Місцевого самоврядування, підприємницьких структур, а також широке коло читачів