Естетика математики та формування естетичної культури студентської молоді - Ілляшенко, Валентина Яківна; Illiashenko, Valentyna Ya.; Кремінь, Віра Максимівна; Kremin, Vira M. (Українська асоціація жінок в науці та освіті, 2012)
У доповіді на прикладі викладання геометричних курсів в університеті вказуються шляхи формування естетичної культури студентської молоді. The report by the example of teaching geometry courses at the University specified ways of forming aesthetic culture of students.
The aesthetics of mathematics and the formatoin of aesthetic culture of students
Ілляшенко Валентина Яківна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: естетична культура; aesthetic culture