Мотивування та лідерство : конспект лекцій - Рейкін, Віталій Самсонович (My University, 2022)
Конспект лекцій складено відповідно до силабуса дисципліни. Навчальне видання містить стисле та чітке викладення матеріалу, що дозволить швидко та якісно підготуватись до практичних занять, іспиту. Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання 1 курсу підготовки магістра спеціальностей 051 Економіка, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Keywords: мотивування; лідерство; 338.242