Організація та облаштування інформаційно-туристичного кемпінгу поблизу ландшафтного заказника «Згоранські озера» - Німець, Юлія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Дипломну роботу присвячено розробленню проєктних пропозицій організації та облаштування інформаційно-туристичної діяльності поблизу ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Згоранські озера». У першому розділі на основі вивчення інформаційних джерел проаналізовано основні питання, що стосуються особливостей ведення рекреаційної діяльності у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, зокрема організації кемпінгового туризму. Другий розділ містить основні положення методики досліджень, її умов та загальної характеристики матеріалів роботи. У третьому розділі представлені аналіз рекреаційно-оздоровчих лісів заказника «Згоранські озера»; організація інформаційно-туристичної діяльності на території заказника; розроблення пропозицій облаштування кемпінгу на території. Четвертий розділ містить економічну оцінку запроектованих заходів, які необхідні для створення кемпінгової зони поблизу озера Великого Згоранського. П’ятий розділ дипломної роботи містить охорону праці на підприємстві. Робота виконана на 71 сторінці друкованого тексту, містить 5 таблиць, проілюстрована 24 рисунками. Загальні висновки з проведених досліджень наведені в кінці роботи, перед списком використаних джерел (37 джерел).
Keywords: рекреація; ландшафтний заказник загальнодержавного значення «Згоранські озера»; аналіз насаджень; клас пішохідної доступності; рекреаційна оцінка; естетична оцінка; кемпінг; інформаційно-туристична діяльність