Облікові системи у зарубіжних країнах: конспект лекцій - Шворак, Анатолій Максимович; Shvorak, Anatolii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Подано конспект лекцій з дисципліни „Облікові системи у зарубіжних країнах”, що спрямований на набуття теоретичних знань та формування категоріально-термінологічного апарату щодо формування обліковоаналітичного процесу у зарубіжних країнах. Рекомендовано для студентів магістратури спеціальності 071 “Облік і оподаткування”, практикуючих керівників бухгалтерських служб, головних бухгалтерів, співробітників профільних наукових та навчальних установ.
Keywords: Облікові системи у зарубіжніх странах; Облік за міжнародними стандартами; Облік активів; Облік пасивів; Міжнародні стандарти обліку і звітності; Звітність за міжнародними стандартами; Accounting systems in foreign countries; Accounting for international standards; Accounting for assets; Accounting for liabilities; International accounting and reporting standards; Reports by international standards